Innovaphone-viestintäratkaisu - Global Voicelink GVL Oy
Ota yhteyttä
innovaphone-viestintäratkaisu konferenssi
innovaphone-viestintäratkaisu, laitteet

innovaphone-viestintäratkaisu


Pienet ja keskisuuret yritykset voivat kokea puhelinjärjestelmän käyttömukavuuden siinä missä suuretkin. Innovaphone tarjoaa taitavasti suunnitellun VoIP-viestintäratkaisun. Innovaphone-viestintäratkaisu muokkautuu minkä tahansa kokoisen yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Innovaphone-viestintäratkaisu on laajennettavissa lähes rajattomasti. Ohjelmistot ja laitteet toimivat täydellisessä harmoniassa keskenään muodostaen laajan alustan yhdistetylle viestinnälle. Innovaphone-viestintäratkaisu tarjoaa päätelaitteita kaikkiin tarpeisiin: pöytäpuhelimet, mobiilipuhelimet, langattomat puhelimet ja erikoispuhelimet sekä monipuoliset ohjelmistotuotteet. Myös tavalliset lankaverkkopuhelimet ja faksit ilman VoIP-ominaisuuksia toimivat Innovaphone-viestintäratkaisussa.

Innovaphone- yhdistetyn viestinnän ratkaisut mahdollistavat uudet ja monipuolisemmat työskentelytavat, jotka eivät ole toteutettavissa perinteisissä puhelinjärjestelmissä. Innovaphone PBX -viestintäratkaisu on räätälöitävissä sopivaksi jokaisen yrityksen toimintaympäristöön. Asiakas saa käyttöönsä – ei ylimitoitettua ratkaisua – vaan juuri sellaisen kokoonpanon, kuin tarvitsee. Kaikki Innovaphone-viestintäratkaisun ominaisuudet ovat saatavina osaksi viestintäratkaisua järjestelmän koosta riippumatta.

Kaikki perinteiset puhelintoiminnot on tuettu Innovaphone-viestintäratkaisussa. Puhelinkonferenssit ja ryhmäpuhelut tehostavat työskentelyä yrityksen eri toimipaikkojen välillä. Innovaphone viestintäratkaisun järjestelmä tarjoaa myös laajat mahdollisuudet puhelunohjaukseen, kuten sisään tulevien puhelujen asettaminen jonoon tärkeysjärjestyksessä ja niiden automaattinen välittäminen (Automatic Call Distribution). Nykyaikainen yritysviestintä asettaa puhelinjärjestelmälle usein enemmän vaatimuksia, kuin pelkät perustoiminnot. Innovaphone- yhdistetyn viestinnän PBX-ratkaisu tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, jotka täyttävät asiakaskohtaiset tarpeet ja ovat käytettävissä yrityksen kaikissa toimipisteissä.

innovaphone

Innovaphone on keskikokoinen henkilöstönsä omistama vuonna 1997 Sindelfindenissä perustettu saksalainen yritys. Yritys on vahvasti teknologiapainotteinen. Nimi innovaphone PBX viittaa täydelliseen IP-viestintäratkaisuun, johon sisältyy yrityskohtaisesti räätälöidyt yhdistetyn viestinnän ratkaisut.

Innovaphonella arvostetaan tietoturvaa ja yritys onkin voittanut lukuisia Saksan viranomaisten jakamia laatupalkintoja. Innovaphone pyrkii olemaan edelläkävijöitä ja kehittää aktiivisesti mm. erilaisia mobiili-integraatiota, jotka tekevät viestinnästä saumattoman jatkumon.

Tutustu innovaphone-viestintäratkaisuihin tarkemmin.

Tarvitsetko kumppanin IT-ratkaisuihin? Kysy lisää

Global Voicelink GVL Oy

Läkkisepäntie 11, 00620 HELSINKI
(09) 41 500 510

Tilaa uutiskirje

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!