Panasonic maahantuonti - Global Voicelink GVL Oy
Ota yhteyttä
panasonic-viestintäjärjestelmien maahantuonti käyttöä

Panasonic-viestintäjärjestelmien maahantuonti


Panasonic-viestintäjärjestelmien maahantuonti on ollut osa liiketoimintaamme jo vuodesta 2012. Olemme Panasonic-viestintäjärjestelmien Suomen virallinen maahantuoja ja pyrimme kasvattamaan jälleenmyyjäverkostoamme aktiivisesti.

Panasonic on maailmanlaajuinen markkinajohtaja alle 100 hengen yrityksien viestintäratkaisujen toteutuksissa. Panasonic-viestintäalustasta löytyvät kaikki perinteisen puhelinvaihteen ominaisuudet, mobiili-integraatiot sekä uusin tekniikka tehokkaaseen ja vaivattomaan yritysviestintään.

Nykyaikana yrityksen tietoliikennepalvelimien pitäisi tarjota ratkaisuja liiketoiminnan todellisiin tarpeisiin, esimerkiksi viestinnän yksinkertaistamiseen ja parantamiseen, kustannusten alentamiseen ja tuottavuuden parantamiseen, ja samalla mukautua organisaation toimintatapaan.

Juuri markkinoille tullut Panasonic NS700 -viestintäpalvelin on suunniteltu täyttämään nämä tarpeet. Panasonic NS700-viestintäpalvelimen rakenne perustuu SIP- ja IP-teknologioihin ja tehokkaisiin yhdistettyihin työryhmä- ja viestintäkomponentteihin työpöytäsovelluksineen, puheviestitoimintoineen ja interaktiivisine puhevastausjärjestelmineen, jotka yhdessä runsaan päätelaitevalikoiman, lisälaitteiden ja sovellusohjelmien kanssa varmistavat, että järjestelmän voi mukauttaa täyttämään kaikki liiketoimintasi tietoliikennevaatimukset ja että se näin tukee yrityksesi toimintojen tehostumista ja tuottojen kasvua. Luokkansa parhaan äänenlaadun ja tarvittaessa käyttöön saatavan lisäkapasiteetin ansiosta Panasonic NS700-viestintäpalvelin on tehokkaan joustavien, yksinkertaisten ja tuottavien VoIP-tietoliikenneratkaisujen huippuluokkaa.

Tarvitsetko kumppanin IT-ratkaisuihin? Kysy lisää

Global Voicelink GVL Oy

Läkkisepäntie 11, 00620 HELSINKI
(09) 41 500 510

Tilaa uutiskirje

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!